Home » Testimoniaalit Aino Eckstein, homeopaatti

Testimoniaalit Aino Eckstein, homeopaatti

Olen käynnyt Ainon luona 1990 luvun loppupuolelta.
Aino on mielestäni erittäin osaava homeopaatti. Olen saannut suurta apua monenlaiseen vaivaan vuosien varella, pääosin stressiperäisiin vatsa ja iho ongelmiin.

Koska kokemukset ovat olleet myönteisiä pikkuhiljaa koko perhe on siirtynyt Ainon homeopaattiseen hoitoon.

Esimerkiksi poikamme siitepöly allergia voimistui vuosi vuodelta ja hoidettiin lopulta 4llä eri reseptilääkkeellä jo aikaisesta kevättalvesta – huonolla menestyksellä.

Hänen aloitettuaan Ainon homeopaattinen hoito jo ensimmäinen kevät toi helpotusta oireisiin ja kolmannen vuoden jälkeen oireet olivat poissa eikä hän enään käytä mitään lääkettä. Tästä on jo neljä vuotta.

Homeopatia toimii yhtälailla eläimiin joten kissamme ja koiramme hoidetaan tarvittaessa pääosin homeopatialla.

Kun kissavanhuksemme, tapaturmasta johtuen, joutui polvileikkaukseen toipuminen sujui todella hyvin Ainon ohjeilla.

Mielestäni homeopatia toimii jos osaa tarkkailla itseään/läheisiään hieman ja kirjoittaa lyhyesti muistiin oireet ja tuntemukset ja sitten vihko mukaan Ainolle. Jos joskus jokin aine ei toimi on hyvä että saa yhteyttä Ainoon, niin hän voi esim. muuttaa annostusta, tai lohduttaa että odota viellä pari päivää.

Yleensä kyllä toimii; Muistan kun itselläni oli kova virtsatietulehdus olin jo aloittamassa kolmatta antibioottikuuria peräkkäin kun soitin Ainolle niin oikea apu tuli postitse. Otin muistaakseni kaksi pilleriä vartin välein ja puolen tunnin sisällä tunsin jo helpotusta.

Seuraavana päivänä olo oli ok. Tuntui ihmeeltä : ) Kolmas kuuri jäi sitten ottamatta.

Nyt kun asiaa ajattelen niin virtstietulehdukdet onneksi loppuivat siihen, noin 10 vuotta sitten.

Lämpimät kiitokset sinulle Aino

Helena

Lastemme allergiat ja ihottumat ovat hoituneet homeopatialla. Ainon kautta on hoidettu myös niin flunssat kuin synnytykseen valmistautuminen. Aino on ammattitaitoinen ja homeopaatti, jota voin lämpimästi suositella!

Kaisa H

Kokemuksia homeopatiasta

Olen käyttänyt homeopatiaa n. 15 vuotta. Lapseni joutui krooniseen hengitysteiden tulehduskierteeseen rokotuksen jälkeen alle vuoden ikäisenä. Toistuvaan yskään ja nuhaan hän sai useampia antibioottikuureja parin vuoden ajan. Havahduin ,kun terveyskeskuslääkäri kirjoitti kolmevuotiaalle yskänlääkereseptin, joka oli tarkoitettu astmaatikoille ja etsin vaihtoehtoista hoitoa. Löysin hyvän homeopaatin ja sen jälkeen emme ole tarvinneet yhtään antibioottikuuria. Hengitysteiden tulehdukset hoidettiin homeopaattisilla valmisteilla n. viiden vuoden ajan ja sen jälkeen lapsen vastustuskyky on palautunut, niin että flunssat tulee ja menee ja hoituu ilman erityistä hoitoa. Homeopaattini jäi eläkkeelle, mutta onneksi löysin Aino Ecksteinin, jonka luona perheeni on voinut jatkaa hoitokäyntejä aina tarvittaessa.

Minulla diagnosoitiin kilpirauhasen vajaatoiminta helmikuussa 2014 ja sain thyroxin-lääkityksen. Lääkkeet aiheuttivat vatsavaivoja, mutta muuten auttoivat tasapainottamaan kilpirauhasarvoja, ainakin aluksi. Neljän kuukauden käytön jälkeen annostusta olisi pitänyt lisätä koska väsymysoireet olivat palanneet ja veriarvot olivat taas menossa huonompaan suuntaan. Jätin lääkkeet pois kesällä 2014 ja sain Ainolta homeopaattista valmistetta, jota otan edelleen säännöllisesti. Veriarvot ovat korjautuneet hieman ja kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet ovat pysyneet poissa; vireystasoni on enimmäkseen hyvä.

Omatoimisesti olemme käyttäneet homeopaatista aconitumia ja arnicaa. Olemme oppineet ottamaan aconitumia aina kun vilustuminen uhkaa ja siten olemme välttäneet monta turhaa flunssaa. Arnica auttaa kun nuoriso teloo itseään harrastuksissa, samoin hammaslääkärissä käynnin jälkeen ja leikkausten jälkeen. Mökillä on homeopaattinen käärmepakkaus, mutta sen tehoa ei ole vielä tarvinnut testata.

Marianna P.

Tutustuin Ainoon ja homeopatiaan 2000-luvun alkupuolella.

Hain apua vanhemman tytön siitepöly- ja ruoka-aineallergiaan. Tyttö oli tuolloin n. 8-vuotias. Useampi vuosi siinä meni, mutta allergioita ei enää ole. Myös nuoremman tytön korvatulehduskierre loppui homeopaattisessa hoidossa.

Raskas elämänvaihe oli, kun perheemme isä kuoli yllättäen sairauskohtaukseen. Samaan aikaan toisella tytöllä oli vaikea murrosikä. Ainon neuvojen mukaan otetut homeopaattiset lääkkeet pitivät minut järjissäni siinä elämän myrskyssä. Myös tyttöjä hoidettiin.

Akuuteista hoidoista voisin mainita esimerkkinä sormeeni tulleen syvän viiltohaavan. Verta tuli valumalla. Otin arnica c200 ja verenvuoto loppui heti.

Tässä lyhyesti minun kokemuksista homeopatiasta. En varmaankaan olisi näin hyvinvoiva ja elämääni tyytyväinen ilman Ainoa ja homeopatiaa.

Tie ei ole ollut helppo, mutta tiedän, että vaivojen syyt ovat selvinneet. Suosittelen lämpimästi.

Aino on 10+!

-Päivi

Alunperin aloin käymään homeopaatilla vaikean hiivan takia, josta lääkärikin oli minulle sanonut.

En voinut syödä esim. edes yhtä suklaakonvehtia tai kahvilassa piirakkaa, aina tulivat hiiva oireet.

Nykyään tilanne on sellainen ettei tarvitse ajatella koko asiaa.

Lisäksi olen saanut apua keuhko vaivoihini, viimeksi pari kuukautta sitten (kesäkuu 2015) kun minulla oli homeopaattisesta lääkettä kotona hätävarana.

Ainolle voi rehellisesti kertoa ja myöntää asiat, jotka painaa mieltä.

Olen käyttänyt homeopaattia pitkään koska olen saanut hyvän avun ja ihmistä käsitellään kokonaisuutena.

Aino on erittäin ammattitaitoinen homeopaatti.

Sirkka

Olen ollut Aino E:n asiakkaana parikymmentä vuotta. Aina kun elämä on jollain lailla ravisuttanut tasapainoani, olen kääntynyt Ainon puoleen ja saanut avun joka kerta. Ensimmäinen tapaamisemme johti minulle oikean ”oman” aineen löytymiseen ja sen avulla monet minua vaivanneet pienet, mutta kroonistuneet vaivat hävisivät.

Suuri onnistuminen omasta mielestäni oli kasvoissani olleen epämääräisen näppylän hoito terveeksi. Olin jo kirurgin käsittelyssä Töölön sairaalassa kun hän pettymyksekseen totesi, ettei ollut mitään leikattavaa ja passitti minut pois. Thuja tinktuura oli tehnyt tehtävänsä vaikka ulkoapäin näytti, että näppylä on vielä olemassa. Se oli kuivunut ja alla oli tervettä ihoa.

Myös rinnastani löytynyt kysta on tyhjentynyt monta kertaa homeopatian avulla.

Olen saanut Ainolta apua myös esiintymisjännitykseen opetustehtävissäni, virtsainfektioon, vatsavaivoihin, alakuloon sekä mykoplasmaan jne. jne.

Myös perheeni on käyttänyt Ainon apua. Poikani pahimpiin murrosiän ongelmiinsa ja mieheni omiin vaivoihinsa. En osaa kertoa heidän aikaisemmista tapauksistaan luottamussyistä, mutta sen tiedän, että molemmat ovat olleet tyytyväisiä hoitoon. Jotain voin kuitenkin kertoa. Mieheni saatua aivohalvauksen soitin Ainolle ja pyysin apua. Hän neuvoi antamaan Arnica 200 ja niin teinkin. Teho-osastolla ollut mieheni siirrettiin seuraavana päivänä osastolle, kasvojen toispuoleisesta halvauksesta ei näkynyt jälkeäkään ja potilas käveli käytävällä minua vastaan. Ja toipui ennalleen. Ehdin antamaan Arnican tarpeeksi pian tapahtuneen jälkeen.

Pojalla oli lapsena jatkuvia nenäverenvuotoja, jotka loppuivat kuin seinään Phosphoruksella ja myös molluskat lähtivät, en enää muista millä.

Poikani oli tänä keväänä suuressa, 8 tuntia kestäneessä leikkauksessa ja Aino hoiti häntä sen jälkeen. Toipumisajaksi kerrottiin 2-3 kk, joista ensimmäinen sujuisi tosi kivuliaasti ja hankaloittaisi elämää. Poika lensi kolmen viikon kuluttua leikkauksesta Espanjaan toipumaan, vuokrasi siellä auton ja unohti missään leikkauksessa olleensakaan.

Ainon vastaanotolla on aina rento ja iloinen tunnelma. Koen myös, että Aino herättää sellaista luottamusta, että kerron hänelle avoimesti kaikesta. Luottamus on mielestäni erittäin tärkeä ominaispiirre homeopaatin ja asiakkaan suhteessa. Jos sitä ei synny, ei oikeaa ainetta varmaankaan löydy.

Eeva S.

Olen saanut homeopatiasta apua sekä fyysisiin että henkisiin vaivoihin. Kaikki perhepiirini sairaudet hoituvat homeopatialla.

Avioliittoni on parantunut huomattavasti, kun olen oppinut sanomaan asiat suoraan sen sijaan, että panttaisin niitä sisälläni.

Työssäkin homeopatia on auttanut – olen saanut rutkasti lisää itseluottamusta. Perheeni on selvinnyt ihanan Ainon avulla monenmoisista vaivoista, niin pienistä kuin suuremmistakin. Lapseni eivät edes tiedä, kuka heidän omalääkärinsä on terveyskeskuksessa 🙂 Aino on koko suvun luottohoitaja, kun hätä on käsillä. Viimeksi eilen (elokuu 2015) sain taas kokea homeopatian vaikutuksen, kun sain aivotärähdyksen lauantaina. Sunnuntai meni pää sumeana ja huimauksessa, mutta Ainon hyvillä neuvoilla siitä selvittiin lopulta kymmenessä minuutissa. Oikea lääke toimi kuin taika ja olen jälleen työkykyinen!

Aino on hauska, myötätuntoinen ja rohkaiseva ihminen ja ennen kaikkea luotettava homeopaatti!

Minna | 5 lapsen äiti, terapeutti

Lukusuosituksia